Himalaya-zout is het schoonste en gezondste zout op aarde. Het komt uit slechts één plek - de oostelijke Himalaya-band in Pakistan. Het heeft een kleur die varieert van wit tot lichtroze en donkerrood. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan als gevolg van het opdrogen van de oceanen, en de afzettingen bevinden zich op een diepte van 400-600 meter onder het aardoppervlak. Het Himalaya-zout is schoner en gezonder dan het traditionele tafelzout dat we elke dag gebruiken. Het bevat een set macro- en micro-elementen. Himajalska Vivio is beschikbaar in twee versies: klein en gegranuleerd. Himalaya-zout wordt vaker dan gegranuleerd zout in de keuken gebruikt, voor het op smaak brengen van gerechten. Gegranuleerd zout heeft hetzelfde gebruik, maar werkt ook goed in bad. In dit geval voeg je ongeveer 10 g zout per 1 liter water aan het bad toe. Na een zoutbad wordt een rustperiode van een half uur aanbevolen. De tests tonen aan dat we te veel zout consumeren. Het is aanwezig in de meeste producten waar we gedurende de dag naar grijpen: in conserven, worstjes, marinades, poedersoepen en r.
Zoutverpakkingen zijn een van de vele producten die wij aanbieden. Afhankelijk van de toepassing bieden wij semitransparante verpakkingen aan, die het mogelijk maken om het product te presenteren, of volledig bedrukte verpakkingen met een beschermlaag die beschermen tegen zonlicht.
DE GEBRUIKTE STRUCTUREN: BOPP/BOPP, BOPP/CPP, BOPP/LDPE
De Kala Namak zout komt uit India en wordt veel gebruikt in de Indiase keuken als specerij en als toevoeging aan pittige sauzen. Het wordt enthousiast gebruikt in een veganistisch en vegetarisch dieet. Het zwarte zout bestaat voornamelijk uit natriumchloride en kleine hoeveelheden natriumsulfaat, ijzersulfide en waterstofsulfide. De zwavelverbindingen zijn verantwoordelijk voor een licht bittere smaak, en het waterstofsulfide geeft het zout een ei-achtige geur. De behandeling heeft een positief effect op het lichaam in het geval van griep, spierpijn, gewrichten en huidverzorging.
Het Kala Namak zout komt uit India en wordt veel gebruikt in de Indiase keuken als specerij en toevoeging aan pittige sauzen. Het wordt gretig gebruikt in een veganistisch en vegetarisch dieet. Het zwarte zout bestaat voornamelijk uit natriumchloride en sporen van natriumsulfaat, ijzersulfide en waterstofsulfide. De zwavelverbindingen zijn verantwoordelijk voor een licht bittere smaak, en het waterstofsulfide geeft het zout een ei-achtige geur. De behandeling heeft een positief effect op het lichaam in het geval van griep, spierpijn, gewrichten en huidverzorging.
Het Himalayazout behoort tot de groep van kristalzouten. Dit betekent dat, onder invloed van hoge druk, het zout van de opgedroogde oceanen door de eeuwen heen een compacte structuur met een geometrische vorm heeft gevormd. Daarom weerspiegelt de samenstelling van Himalayazout bijna 100% die van de prehistorische tijd. Het is goed om te weten dat dit product meer dan 97% puur zout (natriumchloride) bevat. Het resterende deel bestaat uit waardevolle mineralen voor de gezondheid, waaronder: calcium, kalium, ijzer, magnesium, zwavel, chroom, fluor, zink, mangaan en koper.
Himalayazout is het schoonste en gezondste zout op aarde. Het komt uit één enkele plek - de oostelijke Himalaya in Pakistan. Het heeft een kleur die varieert van wit tot lichtroze en donkerrood. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan door het opdrogen van de oceanen, en de afzettingen bevinden zich op een diepte van 400 tot 600 meter onder het aardoppervlak. Himalayazout is schoner en gezonder dan het traditionele tafelzout dat we elke dag gebruiken. Het bevat een scala aan macro- en micro-elementen. Himajalska Vivio is beschikbaar in twee versies: fijn en grof. Himalayazout wordt vaker dan grof zout in de keuken gebruikt, voor het op smaak brengen van gerechten. Grof zout heeft dezelfde toepassing, maar kan ook in bad worden gebruikt. In dat geval voegt u ongeveer 10 g zout toe per 1 liter water in het bad. Na een zoutbad wordt een half uur rust aanbevolen. Tests tonen aan dat we te veel zout consumeren.
Himalayazout is het puurste en gezondste zout op aarde. Het komt uit één plek – het oostelijke Himalaya-gebergte in Pakistan. Het heeft een kleur die varieert van wit tot lichtroze en donkerrood. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan door het opdrogen van de oceanen, en de voorraden bevinden zich op een diepte van 400-600 meter onder het aardoppervlak. Himalayazout is schoner en gezonder dan traditioneel keukenzout, dat we dagelijks gebruiken. Het bevat een reeks macro- en micro-elementen. Vivio Himalayazout is verkrijgbaar in twee varianten: fijn en korrelig. Fijn Himalayazout wordt vaker gebruikt dan korrelig zout in de keuken, voor het op smaak brengen van gerechten. Korrelige zout heeft dezelfde toepassing, maar is ook geschikt voor baden. In dat geval moet je ongeveer 10 g zout per 1 liter water aan het bad toevoegen. Na een zoutbad wordt een rustperiode van een half uur aanbevolen. Onderzoek toont aan dat we te veel zout consumeren. Het is aanwezig in de meeste producten die we gedurende de dag gebruiken: in conserven, vleeswaren, worst.
Himalayazout is het schoonste en gezondste zout ter wereld. Het komt uit één plek: de oostelijke Himalaya band in Pakistan. Het heeft een kleur die varieert van wit tot lichtroze en donkerrood. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan door het opdrogen van de oceanen, en de afzettingen bevinden zich op een diepte van 400-600 meter onder het aardoppervlak. Himalayazout is schoner en gezonder dan het traditionele tafelzout dat dagelijks wordt gebruikt. Het bevat een reeks macro- en micro-elementen. Himajalska Vivio is beschikbaar in twee versies: fijn en grof. Himalayazout wordt vaker dan grof zout in de keuken gebruikt, om gerechten op smaak te brengen. Het grove zout heeft hetzelfde gebruik, maar is ook geschikt voor in bad. In dat geval voegt u ongeveer 10 g zout per 1 liter water aan het bad toe. Na een zoutbad wordt een rustperiode van een half uur aanbevolen. Tests tonen aan dat we te veel zout consumeren.
Sól Kala Namak komt uit India en wordt veel gebruikt in de Indiase keuken als specerij en toevoeging aan pittige sauzen. Het wordt graag gebruikt in veganistische en vegetarische diëten. Zwarte zout bestaat voornamelijk uit natriumchloride en sporen van natriumsulfaat, ijzersulfide en waterstofsulfide. De zwavelverbindingen zijn verantwoordelijk voor de licht bittere smaak, terwijl waterstofsulfide het zout een eiachtige geur geeft. <strong>Gebruik</strong> Zwart zout wordt gebruikt om gerechten op smaak te brengen, vooral sauzen en veganistische gerechten. Het kan ook aan een bad worden toegevoegd. Deze behandeling heeft een gunstig effect op het lichaam bij griep, spier- en gewrichtspijn en verzorgt de huid.
Himalayazout is het schoonste en gezondste zout ter wereld. Het komt uit één plek: de oostelijke Himalaya-band in Pakistan. Het heeft een kleur die varieert van wit tot lichtroze en donkerrood. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan door het opdrogen van de oceanen, en de afzettingen bevinden zich op een diepte van 400-600 meter onder het aardoppervlak. Himalayazout is schoner en gezonder dan het traditionele tafelzout dat dagelijks wordt gebruikt. Het bevat een reeks macro- en micro-elementen. Himajalska Vivio is beschikbaar in twee versies: fijn en grof. Himalayazout wordt vaker dan grof zout in de keuken gebruikt om gerechten op smaak te brengen. Het grove zout heeft hetzelfde gebruik, maar is ook geschikt voor in bad. In dat geval voegt u ongeveer 10 g zout per 1 liter water aan het bad toe. Na een zoutbad wordt een rustperiode van een half uur aanbevolen. Tests tonen aan dat we te veel zout consumeren.
Himalayazout is het schoonste en gezondste zout ter wereld. Het komt uit één plek: de oostelijke Himalaya band in Pakistan. Het heeft een kleur die varieert van wit tot lichtroze en donkerrood. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan door het opdrogen van de oceanen, en de afzettingen bevinden zich op een diepte van 400-600 meter onder het aardoppervlak. Himalayazout is schoner en gezonder dan het traditionele tafelzout dat dagelijks wordt gebruikt. Het bevat een reeks macro- en micro-elementen. Himajalska Vivio is beschikbaar in twee versies: fijn en grof. Himalayazout wordt vaker dan grof zout in de keuken gebruikt om gerechten op smaak te brengen. Het grove zout heeft hetzelfde gebruik, maar kan ook in bad worden gebruikt. In dat geval voegt u ongeveer 10 g zout per 1 liter water aan het bad toe. Na een zoutbad wordt een rustperiode van een half uur aanbevolen. Tests tonen aan dat we te veel zout consumeren.
Kala Namak zout komt uit India en wordt veel gebruikt in de Indiase keuken als specerij en als toevoeging aan pittige sauzen. Het wordt gretig gebruikt in een veganistisch en vegetarisch dieet. Zwart is voornamelijk natriumchloride en bevat sporen van natriumsulfaat, ijzersulfide en waterstofsulfide. Zwavelverbindingen zijn verantwoordelijk voor een licht bittere smaak, en het waterstofsulfide geeft het zout een ei-achtige geur. De behandeling heeft een positieve invloed op het lichaam in het geval van griep, spierpijn, gewrichten en verzorgt de huid.
Himalayazout is het puurste en gezondste zout op aarde. Het komt uit één plek: het oostelijke Himalaya-gebergte in Pakistan. Het heeft een kleur die varieert van wit tot lichtroze en donkerrood. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan door het opdrogen van oceanen, en de voorraden bevinden zich op een diepte van 400-600 meter onder het aardoppervlak. Himalayazout is schoner en gezonder dan traditioneel keukenzout, dat we dagelijks gebruiken. Het bevat een reeks macro- en micro-elementen. Vivio Himalayazout is verkrijgbaar in twee varianten: fijn en korrelig. Fijn Himalayazout wordt vaker gebruikt dan korrelig zout in de keuken, voor het op smaak brengen van gerechten. Korrelige zout heeft dezelfde toepassing, maar is ook geschikt voor baden. In dat geval moet je ongeveer 10 g zout per 1 liter water aan het bad toevoegen. Na een zoutbad wordt een rustperiode van een half uur aanbevolen. Onderzoek toont aan dat we te veel zout consumeren. Het is aanwezig in de meeste producten die we gedurende de dag gebruiken: in conserven, vleeswaren, worst.
Het zout uit de zoutmijn "Kłodawa" is rijk aan mineralen en wordt veel gebruikt in de keuken en in de natuurlijke geneeskunde. Kłodawska is een pekelzout dat al jarenlang wordt gewonnen in de zoutmijn van Kłodawa. Het wordt gewonnen met behulp van een traditionele mijnbouwmethode. Hierdoor is het mogelijk om al zijn voedingswaarden te behouden. Kłodawska ondergaat na de winning geen uitloging, wat het mogelijk maakt om meer micro-elementen te behouden. De samenstelling bevat veel elementen die nodig zijn voor de gezondheid, waaronder magnesium, mangaan, ijzer, zink, koper, kalium en calcium. Het kan niet alleen als specerij worden gebruikt, maar ook bij de behandeling van keelpijn, rhinitis, sinusitis of huidletsels, bijvoorbeeld bij psoriasis.
Himalaya-zout is het schoonste en gezondste zout op aarde. Het komt van één plek - de oostelijke Himalaya-band in Pakistan. Het heeft een kleur die varieert van wit tot lichtroze en donkerrood. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan door de verdamping van de oceaan, en de afzettingen bevinden zich op een diepte van 400 tot 600 meter onder het aardoppervlak. Himalaya-zout is schoner en gezonder dan traditioneel tafelzout dat we elke dag gebruiken. Het bevat een set macro- en micro-elementen. Himalaya-zout is verkrijgbaar in twee versies: fijn en gegranuleerd. Himalaya-zout wordt in de keuken vaker als gegranuleerd zout gebruikt om gerechten op smaak te brengen. Gegranuleerd zout heeft hetzelfde gebruik, maar werkt ook goed in bad. Voeg in dat geval ongeveer 10 g zout per 1 liter water aan het bad toe. Na een zoutbad wordt een rustperiode van een half uur aanbevolen. Tests tonen aan dat we te veel zout consumeren.
Himalayazout is het puurste en gezondste zout op aarde. Het komt uit één plek: het oostelijke Himalaya-gebergte in Pakistan. Het heeft een kleur die varieert van wit tot lichtroze en donkerrood. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan door het opdrogen van oceanen, en de voorraden bevinden zich op een diepte van 400-600 meter onder het aardoppervlak. Himalayazout is schoner en gezonder dan traditioneel keukenzout, dat we dagelijks gebruiken. Het bevat een reeks macro- en micro-elementen. Vivio Himalayazout is verkrijgbaar in twee varianten: fijn en korrelig. Fijn Himalayazout wordt vaker gebruikt dan korrelig zout in de keuken, voor het op smaak brengen van gerechten. Korrelige zout heeft dezelfde toepassing, maar is ook geschikt voor baden. In dat geval moet je ongeveer 10 g zout per 1 liter water aan het bad toevoegen. Na een zoutbad wordt een rustperiode van een half uur aanbevolen. Onderzoek toont aan dat we te veel zout consumeren. Het is aanwezig in de meeste producten die we gedurende de dag gebruiken: in conserven, vleeswaren, worst.
Himalayazout is het schoonste en gezondste zout op aarde. Het komt uit één enkele locatie - de oostelijke Himalaya in Pakistan. Het heeft een kleur die varieert van wit tot lichtroze en donkerrood. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan door het opdrogen van de oceanen, en de afzettingen bevinden zich op een diepte van 400 tot 600 meter onder het aardoppervlak. Himalayazout is schoner en gezonder dan het traditionele tafelzout dat we elke dag gebruiken. Het bevat een scala aan macro- en micro-elementen. Himajalska Vivio is beschikbaar in twee versies: fijn en grof. Himalayazout wordt vaker dan grof zout in de keuken gebruikt, voor het op smaak brengen van gerechten. Grof zout heeft dezelfde toepassing, maar kan ook in bad worden gebruikt. In dat geval voegt u ongeveer 10 g zout toe per 1 liter water in het bad. Na een zoutbad wordt een half uur rust aanbevolen. Tests tonen aan dat we te veel zout consumeren.
Zout uit de Zoutmijn "Kłodawa" is rijk aan mineralen en heeft een breed scala aan toepassingen, zowel in de keuken als in de natuurlijke geneeskunde. Kłodawa-zout is ongejode steen zout dat al vele jaren wordt gewonnen in de Zoutmijn Kłodawa. Het wordt gewonnen met behulp van traditionele mijnbouwmethoden. Hierdoor kunnen al zijn voedingswaarde behouden blijven. Kłodawa-zout wordt na de winning niet gewassen, wat zorgt voor een groter behoud van micro-elementen. In de samenstelling zijn veel essentiële elementen te vinden die nodig zijn voor het behoud van de gezondheid, zoals magnesium, mangaan, ijzer, zink, koper, kalium en calcium. Het kan niet alleen als specerij worden gebruikt, maar ook bij de behandeling van keelpijn, verstopte neus, sinusitis of het verminderen van huidproblemen, bijvoorbeeld bij psoriasis.
Himalaya-zout is het schoonste en gezondste zout op aarde. Het komt uit slechts één plek - de oostelijke Himalaya-band in Pakistan. Het heeft een kleur die varieert van wit tot lichtroze en donkerrood. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan als gevolg van het opdrogen van de oceanen, en de afzettingen bevinden zich op een diepte van 400-600 meter onder het aardoppervlak. Het Himalaya-zout is schoner en gezonder dan het traditionele tafelzout dat we elke dag gebruiken. Het bevat een set macro- en micro-elementen. Himajalska Vivio is verkrijgbaar in twee versies: klein en gemalen. Himalaya-zout wordt vaker dan gemalen zout in de keuken gebruikt, voor het op smaak brengen van gerechten. Gemalen zout heeft hetzelfde gebruik, maar werkt ook goed in baden. In dat geval voeg je ongeveer 10 g zout per 1 liter water aan het bad toe. Na een zoutbad wordt een rustperiode van een half uur aanbevolen. De tests tonen aan dat we te veel zout consumeren. Het is aanwezig in de meeste producten waar we gedurende de dag naar grijpen: in conserven, worstjes, marinades, poedersoepen en r.
Himalaya-zout is het schoonste en gezondste zout op aarde. Het komt uit slechts één plek - de oostelijke Himalaya-band in Pakistan. Het heeft een kleur die varieert van wit tot lichtroze en donkerrood. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan als gevolg van het opdrogen van de oceanen, en de afzettingen bevinden zich op een diepte van 400-600 meter onder het aardoppervlak. Het Himalaya-zout is schoner en gezonder dan het traditionele tafelzout dat we elke dag gebruiken. Het bevat een set macro- en micro-elementen. Himajalska Vivio is verkrijgbaar in twee versies: klein en gemalen. Himalaya-zout wordt vaker dan gemalen zout in de keuken gebruikt, voor het op smaak brengen van gerechten. Gemalen zout heeft hetzelfde gebruik, maar werkt ook goed in bad. In dat geval voeg je ongeveer 10 g zout per 1 liter water aan het bad toe. Na een zoutbad wordt een rustperiode van een half uur aanbevolen. De tests tonen aan dat we te veel zout consumeren. Het is aanwezig in de meeste producten waar we gedurende de dag naar grijpen: in conserven, worstjes, marinades, poedersoepen en r.
Steenzout uit de "Kłodawa" zoutmijn is rijk aan mineralen en wordt veel gebruikt, zowel in de keuken als in de natuurlijke geneeskunde. Kłodawska is een pecuniaire steenzout dat al vele jaren wordt gewonnen in de Kłodawa zoutmijn. Het wordt gewonnen met behulp van een traditionele mijnbouwmethode. Dankzij deze methode is het mogelijk om al zijn voedingswaarden te behouden. Kłodawska wordt na de winning niet aan uitloging onderworpen, wat het mogelijk maakt om meer micro-elementen te behouden. De samenstelling omvat vele elementen die noodzakelijk zijn voor de gezondheid, waaronder magnesium, mangaan, ijzer, zink, koper, kalium en calcium. Het kan niet alleen als specerij worden gebruikt, maar ook bij de behandeling van keelpijn, rhinitis, sinusitis of het egaliseren van huidafwijkingen, bijvoorbeeld bij psoriasis.
Magnesiumsulfaat, ook wel Epsomzout, Engelse of bittere zout genoemd, is een anorganische chemische verbinding met een hoog gehalte aan twee elementen: magnesium en zwavel. Epsomzout dankt zijn naam aan de Engelse stad Epsom, waar in de 17e eeuw deze verbinding werd verkregen door het verdampen van mineraalwater uit lokale bronnen. Epsom is zeer goed oplosbaar in water en heeft een bittere smaak. Het wordt veel gebruikt in de geneeskunde, farmacologie, veterinaire geneeskunde en cosmetologie. Magnesium is noodzakelijk voor de goede werking van de spieren en het zenuwstelsel. Het reguleert de werking van het hart en de bloedsomloop. Een adequaat magnesiumniveau vermindert het risico op een hartaanval en vaatziekten. Het heeft antiseptische en schimmelwerende effecten. Het versnelt de genezing van wonden en vermindert ontstekingen. Het helpt schadelijke stoffen, waaronder zware metalen, uit ons lichaam te verwijderen. Het heeft een positieve invloed op de huidteint, en cosmetica met deze toevoeging worden vooral aanbevolen voor acne-gevoelige huid.
Het magnesiumsulfaat, ook wel Epsomzout, Engels of bitterzout genoemd, is een anorganische chemische verbinding met een hoge concentratie van twee elementen: magnesium en zwavel. Epsomzout dankt zijn naam aan de Engelse stad Epsom, waar in de 17e eeuw deze verbinding werd verkregen door het verdampen van mineraalwater uit lokale bronnen. Epsom lost zeer goed op in water en heeft een bittere smaak. Het wordt veel gebruikt in de geneeskunde, farmacologie, veterinaire geneeskunde en cosmetologie. Magnesium is noodzakelijk voor een goede werking van de spieren en het zenuwstelsel. Het reguleert de werking van het hart en het circulatiesysteem. Een adequate magnesiumspiegel vermindert het risico op een hartaanval en vaatziekten. Het heeft antiseptische en schimmelwerende effecten. Het versnelt de genezing van wonden en vermindert ontstekingen. Het helpt bij het verwijderen van schadelijke stoffen uit ons lichaam, inclusief zware metalen.
Magnesiumsulfaat, ook wel Epsomzout, Engelse zout of bitter zout genoemd, is een anorganische chemische verbinding met een hoog gehalte aan twee elementen: magnesium en zwavel. Epsomzout dankt zijn naam aan de Engelse stad Epsom, waar in de 17e eeuw deze verbinding werd verkregen door het verdampen van mineraalwater uit lokale bronnen. Epsom lost zeer goed op in water en heeft een bittere smaak. Het wordt veel gebruikt in de geneeskunde, farmacologie, veterinaire geneeskunde en cosmetologie. Magnesium is noodzakelijk voor een goede werking van de spieren en het zenuwstelsel. Het reguleert de werking van het hart en het circulatiesysteem. Een adequaat magnesiumniveau vermindert het risico op een hartaanval en vaatziekten. Het heeft antiseptische en schimmelwerende effecten. Het versnelt de genezing van wonden en vermindert ontstekingen. Het helpt bij het verwijderen van schadelijke stoffen uit ons lichaam, waaronder zware metalen.
Sulfaat van magnesium, ook wel Epsomzout, Engelse zout of bitter zout genoemd, is een anorganische chemische verbinding met een hoge concentratie van twee elementen: magnesium en zwavel. De naam Epsomzout is afkomstig van de Engelse plaats Epsom, waar in de 17e eeuw deze verbinding werd gewonnen door het verdampen van mineraalwater uit lokale bronnen. Epsomzout lost zeer goed op in water en heeft een bittere smaak. Het wordt veel gebruikt in de geneeskunde, farmacologie, veterinaire geneeskunde en cosmetologie. Magnesium is essentieel voor de goede werking van spieren en het zenuwstelsel. Het reguleert de werking van het hart en het bloedvatenstelsel. Een adequaat magnesiumniveau vermindert het risico op een hartaanval en vaatziekten. Zwavel heeft antiseptische en schimmelwerende eigenschappen. Het versnelt de genezing van wonden en vermindert ontstekingen. Het helpt schadelijke stoffen, waaronder zware metalen, uit ons lichaam te verwijderen.
Magnesiumsulfaat, ook wel bittersalt of Epsomzout genoemd, is een anorganische chemische verbinding met een hoog gehalte aan twee elementen: magnesium en zwavel. Epsomzout dankt zijn naam aan de Engelse stad Epsom, waar deze verbinding in de 17e eeuw werd verkregen door het verdampen van mineraalwater uit lokale bronnen. Epsomzout lost zeer goed op in water en heeft een bittere smaak. Het wordt veel gebruikt in de geneeskunde, farmacologie, veterinaire geneeskunde en cosmetologie. Magnesium is essentieel voor de goede werking van de spieren en het zenuwstelsel. Het reguleert de werking van het hart en het circulatiesysteem. Een adequaat magnesiumniveau vermindert het risico op hartaanvallen en vaatziekten. Het heeft antiseptische en antimycotische effecten. Het versnelt de wondgenezing en vermindert ontstekingen. Het helpt schadelijke stoffen, waaronder zware metalen, uit ons lichaam te verwijderen.
Himalaya-zout is het schoonste en gezondste zout ter wereld. Het komt van één plek - de oostelijke Himalaya-band in Pakistan. Het heeft een kleur variërend van wit tot lichtroze en donkerrood. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan door de verdamping van de oceaan, en de afzettingen bevinden zich op een diepte van 400 tot 600 meter onder het aardoppervlak. Himalaya-zout is schoner en gezonder dan traditioneel tafelzout dat we elke dag gebruiken. Het bevat een set macro- en micro-elementen. Himalaya-zout is verkrijgbaar in twee versies: fijn en korrelig. Himalaya-zout wordt in de keuken vaker als korrelig zout gebruikt om gerechten op smaak te brengen. Korrelige zout heeft hetzelfde gebruik, maar werkt ook in bad. Voeg in dat geval ongeveer 10 g zout per 1 liter water aan het bad toe. Na een zoutbad wordt een half uur rust aanbevolen. Tests tonen aan dat we te veel zout consumeren.
Steenzout uit de "Kłodawa" zoutmijn is rijk aan mineralen en wordt zowel in de keuken als in de natuurgeneeskunde veelvuldig gebruikt. Het wordt gewonnen met behulp van een traditionele mijnbouwmethode. Hierdoor is het mogelijk om alle voedingswaarden te behouden. De samenstelling omvat veel elementen die essentieel zijn voor de gezondheid, waaronder magnesium, mangaan, ijzer, zink, koper, kalium en calcium. Het kan niet alleen als specerij worden gebruikt, maar ook bij de behandeling van keelpijn, rhinitis, sinusitis of huidlaesies, bijvoorbeeld bij psoriasis.
Himalayazout is het schoonste en gezondste zout op aarde. Het komt uit één enkele plek - de oostelijke Himalaya in Pakistan. Het heeft een kleur die varieert van wit tot lichtroze en donkerrood. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan door het opdrogen van de oceanen, en de afzettingen bevinden zich op een diepte van 400 tot 600 meter onder het aardoppervlak. Himalayazout is schoner en gezonder dan het traditionele tafelzout dat we dagelijks gebruiken. Het bevat een scala aan macro- en micro-elementen. Himajalska Vivio is beschikbaar in twee versies: fijn en grof. Himalayazout wordt vaker dan grof zout in de keuken gebruikt, voor het op smaak brengen van gerechten. Grof zout heeft dezelfde toepassing, maar kan ook in bad worden gebruikt. In dat geval voegt u ongeveer 10 g zout toe per 1 liter water in het bad. Na een zoutbad wordt een rustperiode van een half uur aanbevolen. Tests tonen aan dat we te veel zout consumeren.
Himalaya-zout is het schoonste en gezondste zout op aarde. Het komt van één plek - de oostelijke Himalaya-band in Pakistan. Het heeft een kleur die varieert van wit tot lichtroze en donkerrood. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan door de verdamping van de oceaan, en de afzettingen bevinden zich op een diepte van 400 tot 600 meter onder het aardoppervlak. Himalaya-zout is schoner en gezonder dan het traditionele tafelzout dat we elke dag gebruiken. Het bevat een set macro- en micro-elementen. Himalaya-zout is verkrijgbaar in twee versies: fijn en korrelig. In de keuken wordt Himalaya-zout vaker in korrelige vorm gebruikt om gerechten op smaak te brengen. Korrelzout heeft hetzelfde gebruik, maar werkt ook goed in bad. Voeg in dat geval ongeveer 10 g zout per 1 liter water aan het bad toe. Na een zoutbad wordt een rustperiode van een half uur aanbevolen. Tests tonen aan dat we te veel zout consumeren.